torsdag 14 december 2017

Sjukhuset kallar

Dagen har varit lång och övergått i natt. Har sovit ett par timmar, vandrat lite och nu plockat ihop mina sjukhuspapper inför resan till Åbo och undersökningarna där.

Det är tunga undersökningar som tar flera timmar och kostar på kroppen. Men de ska göras och jag passar på att fly till min fantasivärld medan jag ligger fastspänd på den smala britsen. Allt för att inte gripas av panik. Ingen semesterresa den här gången alltså.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Tänker mycket på dig o undrar hur du orkar?
  Kram MaLin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej MaLin! Vad roligt att höra av dig! Jag är mycket trött av för stor arbetsbörda. Situationen är ohållbar och jag har nu fört saken vidare och hoppas på gehör från arbetsgivaren. Vägen mot utmattning är spikrak.

   Radera
 2. Va bra att du diskuterar med arbetsgivaren för jag tycker att du inte har råd på en burn-out nu, inte för att nån någonsin har det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant. Det har kommit flera nya arbetsuppgifter under hösten och ännu flera är på gång efter nyår. Utan att någonting annat faller bort. Jag är varken pedant eller långsam utan vet med mig att jag jobbar effektivt. Ändå får jag ingen tid för reflektion. Det måste man få som själavårdare. Annars kan man inte hjälpa andra.

   Radera