måndag 15 januari 2018

Äntligen balans


Kirurgen som ansvarar för det här projektet har varit här. Ensam. Utan hela slurven av annat folk. Bönesvar? Hen verkade inte ens vara stressad.

Jag hade förberett ett brandtal som jag memorerade genom att rita en blomma. Kirurgen var till och med intresserad av mina anteckningar!

Imorgon blir jag utskriven. Då behöver jag inte längre ha dränpåsarna, kan avsluta nervmedicinen som inte gör någon nytta och hinner pröva en ny sömnmedicin inatt. De tidigare jag använt har inte hjälpt. Har under ett par månader inte sovit mera än 2-3 timmar i sträck. Situationen är ohållbar. Dessutom sa kirurgen att vi absolut måste ta tag i problemet med mitt höga blodtryck... Varifrån kom den här ängeln?

Armen är nylindad av fysioterapeuten som också gett mig instruktioner för hur jag ska sitta och ligga de närmaste veckorna. Det blir att tråtta dynor lite här och där för att klara av att överhuvudtaget sitta vid ett matbord. I bilen hem blir det halvliggandes med många kaffepauser.

Nu är jag nöjd. Tidtabellen harmonierar med mitt mående och jag får den eftervård jag behöver för att komma igång igen.

Tack gode Gud för hjälpen!

10 kommentarer:

 1. Den doktorn kom säkert som ett bönesvar . God fortsättning ö Greta .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack till alla som bett för mig. Plötsligt föll alla bitar på plats. Är helt övertygad om förbönens kraft!

   Radera
 2. Åååå va roligt att få läsa detta! Äntligen! Bönesvar delux! Vi fortsätter att be för ditt mående./Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Själv har jag just fått och orkat åka hiss ner till bönerummet som finns för den som vill stilla sig. Hade nog passat bättre att ropa ut ett glädjens halleluja!

   Radera
 3. Oj vad fint att höra! Jag tänker på dig och ber för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Hanna! Idag har jag riktigt kunnat slappna av. Känner en förhoppning att allt blir bättre vartefter.

   Radera
 4. Camilla, du har ritat en bra blomma! Den var inte bara för kirurgen, den är för dig och du ska studera den noggrant! Se till att alla blomblad är i balans innan du börjar jobba igen. Låt det ta så länge som det tar och börja sedan försiktigt på deltid. Enligt det som du har skrivit i dina blogginlägg borde du ha sjukskrivit dig för länge sedan. Utmattningen är ingenting att leka med. Kom ihåg att cancern sitter länge i kroppen och hjärnan - trots att vi inte skulle vilja det. Och nu har du en nu stor operation igen att återhämta dig från. Sköt om dig!❤️

  Hälsningar från en som kämpar med liknande saker efter sin cancer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt det du skriver är sant. Tror att stress är, om inte den farligaste, så en av de faktorer som triggar igång cancer. Det finns väl ingen som haft cancer som inte bävar för ett återfall. Det är ingen självklarhet att överleva två gånger. Jag tänker ibland att jag inte vet hur jag skulle orka börja om från början igen...

   Radera
 5. Så gkad jag blir av att läsa det här inlägget! Förbön ÄR en kraft att räkna med. Fortsätter be så du skulle bli bra nu. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! I mitt fall har förbönens kraft visat sig alldeles påtagligt. - Ska du verkligen skriva så du är så sjuk? frågade någon. - Ja, svarade jag, jag tror på förbönens kraft och behöver dem just nu. Så tack alla som orkar be för mitt tillfrisknande!

   Radera