onsdag 3 januari 2018

Grrr

Är egentligen rätt balanserad till humöret fastän jag har det jobbigt med min hälsa. Men de senaste dagarna har jag varit irriterad. Allting hänger på en så skör tråd med tanke på operationen. 

Dessutom kommer jag att vara ensam långt hemifrån. Kommer att sakna min man och hans stöd. Fastän jag är en självständig kvinna så är jag ganska ynklig då jag är riktigt sjuk. Och jag räknar med att vara i dåligt skick efter operationen. Finns ju biverkningar att samla på sig. Bevars.

Känner också av stressen att stiga ur mina jobbuppgifter. Det finns alltför mycket som fortfarande hänger i luften med tanke på att det är terminsstart nu i januari. Sånt som bara måste fungera fastän jag inte har någon vikarie.

Det blir väl nog bra bara jag kommer iväg och får byta till sjukhuskläder. Då är det bara att låta andra ta över och själv flyta med.

2 kommentarer:

  1. Jag känner med dig väldigt mycket nu. Jag önskar och tror att allt ska gå bra, jag önskar dig i förlängningen lindring och bot, du får stå ut med alldeles för mycket. Alla önskar vi att du slapp vara ensam, rent fysiskt. Du ska veta att din stödtrupp är stor, vi är med dig. Kram, Harriet

    SvaraRadera