fredag 2 mars 2018

Renovering av tillvaron

I dag var det dags för det första simhallsbesöket efter operationen. Det blev mest lek i vattnet med Junior men några tiotals meter testade jag att simma "som vanligt" och det bådar gott! Naturligtvis kändes det styft, strävt och obekvämt men glädjen över att klara av simningen dominerar ännu ikväll. Fast jag är nog ordentligt limin (har träningsvärk).

Vi har fixat till ett litet gym här hemma. Ni vet alla de där prylarna som man samlat på sig och som nu finns under någon säng, fungerar som klädsamlare eller är intyngda i någon garderob. Alla dessa undergörare är nu på samma plats och så ska de användas! Jag har till och med tagit fram en liten tv med VHS-spelare eftersom min absolut bästa träningskassett är en gammal VHS. Hoppas också kunna börja zumba igen. Småningom.

Ännu en sak har vi tagit itu med. Maten. Jag har beställt Sannas matkasse med mat för tre dagar i veckan. Välbalanserad, näringsrik kost är ett måste om vi ska få krafterna tillbaka. Jag älskar att äta god mat som någon annan gjort men har tyvärr inget intresse i att varken handla mat eller laga mat. Nu hoppas jag på att hela familjen ska få en inspirationskick och att matlagningen ska kunna bli något som vi kan göra tillsammans. Precis som vi samlas runt akvariet och i gymmet.
Visste ni
hur roligt det kan vara
att pompa på en stor blå pilatesboll
då en symfoni av Beethoven dånar ur högtalarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar