tisdag 27 mars 2018

Stimulii, stimulaa, stimulallallej - hej!

Har igen en gång hittat min motionsform. Vatten och simning är min grej men just nu är vinterbadandet för häftigt eftersom jag haft så lång paus. I simhallen känner jag bara att jag är i vägen eftersom jag inte kan hålla den fart jag hade före operationen.


Som tur är har vi Tropiclandia med sina varma bassänger och bubblande masserande vattenstrålar (morgonsimning 7 euro). Satt ensam högt uppe i en bubbelpool medan jag såg ut över isen och lät solen värma mitt ansikte. 


Trodde inte att man kunde njuta så oändligt av alla intryck. Jag varvade de olika bassängerna, lät mig svepas med då vågmaskinen satte igång och kunde mellan varven öka farten lite för att simma konditionssim. Också mitt ben som delvis saknar känsel mår bra av vattenmassagen.

Min förhoppning är att jag nu kan skapa nya vanor. Att jag verkligen kan unna mig själv att boka in mina Tropiclandiabesök i kalendern även då jag börjar jobba igen. 

Fredagen den 13:e...

2 kommentarer:

  1. Dit var jag en eftermiddag när jag var på praktik och det var sååååå skönt! Jag satt längelänge i bubbelpoolen där högt uppe och kände hur mina spända muskler sakta kunde släppa sin krampaktiga spänning. Det var en fantastiskt skön och välbehövd paus. Jag hoppas verkligen att du kan gå regelbundet för det gör nog gott för både kropp och själ!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag visste ju inte till mig! Fast det tog ganska länge för mig att riktigt slappna av. Man behöver nog öva på det också.

      Radera