torsdag 5 april 2018

Med sidan före

Ibland prövas ens tålamod. Skulle läsa min jobbpost och ändra autosvaret. Tvärstopp. Lösenordet hade förfallit. Tre dagar har jag mejlat och pratat med olika telefonsvarare men fick idag äntligen tag på rätt person som kunde ge mig ett nytt lösenord. Fast då jag såg att jag hade flera hundra olästa mejl sa jag åt honom att han nog gärna kunde få ta lösenordet tillbaka...

Min man har bytt ut den rostiga bastu-ugnen och igår eldade han bastu på gården för att alla ämnen på den nya ugnen skulle brännas bort. Det såg ut som om han ville hjälpa våren på väg. 

Blev igår påkörd av någon som inte väjde för mig som hade grönt ljus. Körde oturligt min mans bil och då blir det invecklat med polis, brottsanmälan och försäkringsbolag. Själv skadade jag mig inte men har frusit snart ett helt dygn. Kroppen minns frontalkrocken från år 2001. Jag tackar min Skapare att inte Junior var med. Bilen som körde på mig bucklade nämligen bakdörren på passagerarsidan, just där Junior brukar sitta. Den upplevelsen klarade han sig bra utan.

Medan vi var hos polisen hade Anton sökt mig.
- Var är mamma? frågar han Junior som är ensam hemma.
- Det har hänt nå konstigt, säger Junior. Mamma har blivit överkörd. Fast hon e int nå skadad, tillägger han snabbt.

Nu blir det Sannas matkasse och timjandoftande citronkyckling med potatisgnocchi.

2 kommentarer:

  1. Så skönt att ingen skadades! Fast håll koll på kroppen nu så det inte ploppar upp nåt obehagligt efter nån dag. Kram!

    SvaraRadera