torsdag 28 juni 2018

Flit och vila

På grund av min sjukskrivning missade jag den andra närstudieperioden av kursen Arbetslaget och förvaltning som är en studiehelhet på 5 studiepoäng. Förra veckan lämnade jag in min komplettering  och nu känner jag mig därför extra glad över intyget som kom på posten idag. Ett till steg framåt är taget!

Har haft min enda lediga dag på 13 dagar. Det blir lite skralt med ledighet då vi bara är två präster i tjänst. Men jag tycker att jag orkat över all förväntan med mitt arbete. Försöker faktiskt vila tillräckligt och sköta om min hälsa. Efter dagens simning somnade jag gott till musik och ikväll har jag suttit och stickat. Tyvärr är det svårt att slå bort tankarna på jobbet då det just nu är så intensivt. 

Vi har mycket på gång och då många som vet svaren på alla mina frågor är på semester får jag ta till eget huvud och improvisera vid behov. För hur ska jag på rak arm veta vem som fixar och hur allt ska fixas gällande allt möjligt på olika ställen i församlingen? Vi gör som vi brukar tänker jag, bara jag hittar vadvibrukar.

Annars bestämmer jag själv och så får någon annan nästa sommar försöka hitta vadvibrukade med Camilla...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar