lördag 14 juli 2018

Simmar mot semestern

Har sänt iväg själavårdsrapporten som jag jobbat med den senaste tiden. Till slut satte jag mig bara ner och skrev frenetiskt för att bli av med den. Ibland får man riktigt samla ihop all sin kraft för att få saker och ting ur händerna. Nu känns det bra. Så bra att jag redan börjat läsa på nästa kurs som handlar om kyrkans tro, bekännelse och ekumenik. Också den här kursen ska jag göra på egen hand.


Tre kvällar i rad har vi varit och simmat i havet. Vi har prövat tre av Vasas nio simstränder. Tanken är att vi ska ha testat allihopa för att avgöra vilken som är bäst. Det är en viss skillnad att nu ha ett ensambarn då vi tidigare hade fem huvuden att hålla reda på medan de hoppade, dök och sprättade vatten på varandra. Då agerade vi mest badvakter. Nu njuter vi av att själva ha möjlighet att simma i solskenet. 

Två arbetsdagar återstår innan jag får semester. Det kommer att bli en annorlunda höst, än en gång. Men jag känner mig redo att åta mig nya arbetsuppgifter. Allra först ska jag ändå vila upp mig ordentligt. Det kan behövas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar